LEXPERT nu este doar o colectie de avocati, economisti sau consultanti in taxe si management cu sediul la Suceava si care lucreaza in paralel in 3 birouri regionale.  LEXPERT inseamna echipe interdiscplinare concepute sa performeze in raport de necesitatile clientului.  LEXPERT este dedicat conceptului de service outsourcing, definit ca acea strategie de business de a externaliza operatiuni adiacente afacerii catre echipe specializate pentru a beneficia de avantajele reducerii de costuri, ale îmbunatatirii accesului la resurse specializate si cele legate de transferului riscului.

    Preferam sa abordam focusarea pe arii de activitate restranse in detrimentul diversificarii, acolo unde credem ca putem aduce eficienta si valoare adaugata clienţilor nostri.

   Consecvent strategiei de management juridic, LEXPERT a fost recunoscut in ultimii 5 ani intre primele 10 societati profesionale de servicii juridice integrate la nivel national.

   In cei 10 ani de existenta, LEXPERT si-a facut o datorie de onoare in dezvoltarea sentimentului de responsabilitate corporatista si a promovat conceptual si in randul partenerilor sai.

   Sustinem activ pro-bono cateva fundatii, asociatii si organizatii non-guvernamentale in care suntem membri: